Hakkımızda

Hakkımızda

01

Biz Kimiz

Lal29 Mimarlık, hızla değişmekte olan dünya sahnesinde modern hayatın ihtiyaçlarını karşılayabilecek mekânsal çözümler üretmeyi amaçlamaktadır. Her projenin bağlamına göre şekillenen özgün ve yenilikçi yaklaşımları ile Lal29 Mimarlık, konsept senaryosunun oluşturulmasından proje yönetimine kadar tasarlama eyleminin birçok katmanını sizin için gerçeğe dönüştürerek; optimum kaynak kullanımı ile yatırımcı beklentilerinin en doğru şekilde hayata geçirilmesi için çalışmaktadır.

‘‘Mekân toplumun ya da bireyin kimliğinin biçimsel izidir.’’

Bütünden detaya kadar her ölçekte aynı özenle çözümler öneren, yenilikçi, çağdaş ve teknolojiyi takip eden esnek bir vizyon ile kullanıcının kimlik ve ruhunu mekansal boyutta somutlaştıran özgün projeler üretmekteyiz. Ağırlıklı olarak çalışma ve perakende mağaza sektörü üzerinde uzmanlaşan Lal29 Mimarlık, çeşitli projelerden tasarım ve uygulama sürecine kadar geniş bir alanda faaliyet göstermektedir. Enerjisi ve hedefleri ile mimarlık ortamına yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan Lal29 Mimarlık, her zaman özverili, yenilikçi, şeffaf ve dürüst çalışma prensipleri ile kendi beklentilerinin de ötesine geçmek için çalışmaktadır.

We Produce Efficient, Innovative, High Quality and Life-Long Projects.

Verimli, Yenilikçi, Kaliteli ve Ömür Boyu Projeler Üretiyoruz.

02

Biz  Kimiz

İbrahim Güzel

Founder / Kurucu

İbrahim Güzel, 1992 yılında İstanbul’da doğdu.

 

Arel Üniversitesi Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Bölümünden mezun olduktan sonra çalışma hayatına farklı bir yön vererek; çeşitli projelerin tasarım ve uygulama aşamalarında görev aldı.

 

2020 yılında Beyza Güzel ile birlikte Lal29 Mimarlık’ı kurdu.

 

Kurucusu olduğu, İstanbul merkezli Lal29 Mimarlık’taki mimari tasarım ve uygulama faaliyetlerinin yanı sıra, iç mimari projeler özelinde anahtar teslim proje çözümleri sunan çalışmalarını sürdürmektedir.

Beyza Güzel, 1994 yılında İstanbul’da doğdu.

 

2012 yılında Yeşilköy 50. Yıl Anadolu Lisesini bitiren Güzel, 2017’de Bahçeşehir Üniversitesi İç Mekan ve Çevre Tasarımı Bölümü’nden mezun oldu.

 

2019’da Bahçeşehir Üniversitesi’nde ‘’Dönüşüm Esaslı Eğitim Kurumlarında Mekânsal Değişimin Kullanıcıya Etkilerinin İncelenmesi: Bahçeşehir Üniversitesi Kuzey Kampüs B Blok Örneği’’ konulu tezi ile yüksek lisansını tamamladı.

 

Lisans eğitimi sonrası birçok tasarım ve uygulama projesinde yer alan Güzel, 2020 yılında İbrahim Güzel ile birlikte Lal29 Mimarlık’ı kurdu.

 

Bu ortaklık çerçevesinde mekân tasarımı ve uygulamaları, ürün ve mobilya tasarımı alanlarında çalışmalarını sürdüren Güzel, mimarlığın bütünsel olarak koordinasyon ve süreç yönetim işi olduğuna inanmaktadır.

 

Profesyonel iş hayatına Lal29 Mimarlık iş ortağı olarak devam etmektedir.

Beyza Güzel

Founder / Kurucu – Yüksek İç Mimar

03

Ekibimiz

Bünyesinde kendi alanlarında uzmanlaşmış kadrosu ile birlikte; çeşitli kademelerdeki iç mimar arkadaşlarımız; projelerin kontrolünü sağlamak adına alanında uzmanlaşmış elektrik, mekanik ve statik mühendisi gibi ekip arkadaşları bulunmaktadır.

 

Projeler ilk adımdan anahtar teslimine kadar geçen süreçte ciddi bir uyum ve koordinasyon eşliğinde entegre edilerek geliştirilmektedir.

 

Lal29 kurulduğu günden bu yana mimarlık ortamına yenilikçi çözümler getirmek amacı ile istekli ve özveri ile çalışmaktadır.

 

Tüm bu denilenler ışığında; bilgimizi ve perspektifimizi daima genişleterek müşteri ile iyi bir iletişim sürdürmeye vurgu yaparak, memnuniyetlerini en üst düzeyde tutmayı her zaman amaç edinmekteyiz.

04

İş  Akışı